Casa de marcat Datecs si instalarea driver-ului DUDE

Acest informatii sunt valabile pentru casele de marcat si imprimantele Datecs, dispozitive de generatie 4, cu jurnal electronic ce se instaleaza cu ajutorul aplicatiei DUDE.

BINE DE STIUT!

La modelele DP150 si WP50 nu se poate conecta sertar de bani.

Modelele DP50 si WP500 permit folosirea unui sertar care sa fie conectat la ele. Pentru detalii, contactati distribuitorul caselor de marcat Datecs.

Primul pas in realizarea conectarii casei de marcat la SmartBill POS se opereaza direct pe Datecs si presupune aducerea acesteia in modul de lucru cu calculatorul:

  • Conecteaza casa de marcat la o sursa de curent si la PC
  • Porneste-o de la butonul ON
  • In MENIU cauti cu ajutorul tastei  ↓  CONEXIUNE PC si apesi tasta TOTAL

Descarcarea driver-ului DUDE se face de pe pagina de internet a Datecs, aici.

De la meniul Produse trebuie sa selectezi tipul de dispozitiv pe care il vei folosi: Casa de marcat sau Imprimanta fiscala. Selectezi apoi modelul. In cazul caselor de marcat sunt disponibile: DP150, DP25, WP50 si WP500. Pentru imprimante fiscale acestea sunt: FP700, FP650, FP800.

Pe pagina fiecarui model exista o zona dedicata Descarcarilor unde se afla driver-ul necesar: Aplicatia DUDE ver. 1.0.0.0. sau DUDE ver. 1.0.0.1.

Descarci aplicatia, o dezarhivezi si operezi instalarea ei. Pentru activare, mergi in locatia in care a fost instalat si il pornesti prin dublu click. Poti identifica ”iconita” pe care trebuie sa o activezi dupa faptul ca are numele driver-ului si terminatia .exe.

Verifica in bara de start daca driver-ul este functional.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback