Vanzarea cu cantarul in SmartBill POS

ATENTIE!

Poti cantari doar produsele inregistrate in Nomenclator cu urmatoarele UM: kg, kg., kilogram, kilograme, g, g., gr, gr., gram, grame(indiferent daca sunt folosite majuscule sau nu).

Marfa trebuie sa fie pe cantar in momentul in care apasam butonul CANTAR pentru ca greutatea sa fie preluata in SmartBill POS.

In momentul cantaririi, in campul Cantitate, va rula o imagine care arata ca procesul este in desfasurare. Ea va rula atata timp cat dureaza preluarea corecta a cantitatii. Daca exista fluctuatii ale acesteia si nu pot fi eliminate, procesul de cantarire poate fi intrerupt prin reapasarea butonului CANTAR.

Dupa cantarire,adaugi produsul, manual sau prin scanare.

Pe bon, produsele cantaribile vor avea indicata greutatea, in casuta Cantitate, iar sub aceasta este UM cu care sunt inregistrate in Nomenclator.

Sunt acceptate, pe acelasi bon, produse cu UM diferite, cantaribile sau nu.

La produsele cantarite, butoanele  + si nu sunt active.

In cazul in care UM nu iti permite cantarirea (nu este una dintre cele acceptate), vei primi un mesaj de avertizare. Acesta este adaptat modului tau de lucru cu POS-ul si tipului de cont Smart Bill pe care il folosesti. Avertismentele vor contine si indicatii legate de modul in care poti opera modificarile necesare pentru a putea cantari respectivul produs. Mai multe informatii, gasesti la Utilizarea cantarului.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback