Erori vizibile in driver-ul Fisco la utilizarea casei de marcat Daisy

Eroare compatibilitate Windows

Exista cazuri in care casa de marcat nu este recunoscuta de catre calculator. Problema este evidenta atunci cand, in driver, dupa ce activam Auto detect, nu se completeaza campurile COM si Viteza si va aparea un mesaj care anunta ca nu este detectat dispozitivul fiscal.

Pentru a depasi problema, trebuie sa accesezi pagina de internet a distribuitorului casei de marcat, Zeus service, in sectiunea Download, Drivere case de marcat  AICI

In aceasta pagina, cauta Driver cablu USB VCP. Se va deschide o lista din care trebuie sa-ti selectezi driverul, in functie de varianta de Windows pe care o ai instalata pe calculatorul la care este conectata casa de marcat;

Eroare configurare casa de marcat

Aceasta problema poate sa apara la configurarea driver-ului Fisco, dupa ce apesi Auto detect, iar driverul trebuie sa identifice parametrii casei de marcat.

In cazul in care casa de marcat nu este pregatita pentru vanzare (nu ai urmat pasii de la Pregatirea casei de marcat si aceasta nu se poate conecta la calculator), in Fisco va aparea mesajul de mai jos, care iti indica pasii pe care trebuie sa ii faci pe Daisy.

Dupa ce casa de marcat este configurata pentru conectarea cu calculatorul, apasa Auto detect.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback