Casa de marcat Partner si instalarea driver-ului Fiscal Net Partner

Conecteaza casa de marcat la o sursa de curent si la PC, prin cablul USB.Ea trebuie pornita de la  C .

Primul pas este descarcarea driver-ului Fiscal Net Partnersi pentru asta trebuie sa intri pe pagina de internet a distribuitorului, aici.

Dupa dezarhivare trebuie sa instalezi driverul, prin dublu click pe aplicatie, urmarind pasii indicati. Nu este nevoie sa faci modificari pe parcursul acestui proces de instalare.

La final, daca instalarea s-a facut corect, se va deschide fereastra de operare a driverului.

Confirmarea instalarii driverului este data si de mesajul care apare la final si care te anunta ca dispozitivul este pregatit. Totodata, in Taskbar, in coltul din dreapta jos, apare iconita care reprezinta driverul Fiscal Net Partner.


In tabul Configurare, trebuie sa selectezi HID, in campul Port serial

Inainte de a apasa Salveaza si testeaza, iti recomandam sa bifezi Porneste aplicatia automat la start Windows, pentru ca, in acest fel, nu va trebui sa faci aceasta operatiune manual, de fiecare data cand vei lucra cu casa de marcat.

Apasa Setari driver pentru a accesa fereastra in care trebuie sa stabilesti directorul (fisierul) in care se vor salva informatiile legate de bonurile pe care le vei emite. In aceasta fereastra trebuie sa completezi:

  • Director bonuri: C:\FiscalNet\Bonuri\
  • Director raspuns: C:\FiscalNet\Raspuns\

La final, apasa Salveaza.

ATENTIE!

Dupa ce ai salvat si ai iesit din aceasta fereastra, intra din nou pe Setari driver si verifica daca informatia s-a pastrat. Daca campurile sunt goale, trebuie sa revii asupra operatiunii.

Salvarea configurarilor facute te va aduce in tab-ul Operatiuni. Recomandam sa emiti un Raport X pentru a verifica daca casa primeste informatii de la aplicatie.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback