Modul de lucru cu mai multi utilizatori

Daca ai inregistrat mai multi utilizatori in aplicatia de vanzare SmartBill POS, apare posibilitatea:

  • suspendarii sesiunii de lucru a utilizatorului
  • schimbarii intre sesiunile de lucru ale acestora
  • vizualizarii rapoartelor pe utilizatori

Suspendarea sesiunii de lucru se face din campul in care este trecut numele utilizatorului daca apesi pe „Lacat”. In acest fel, poti bloca accesul altor utilizatori la sesiunea ta. Poti reveni oricand pentru a-ti relua activitatea din punctul in care ai lasat-o (spre exemplu, poate ramane un bon deschis), chiar daca, intre timp, alt utilizator a folosit POS pe o alta sesiune.

Transferul de la un utilizator la altul se face de la butonul care inchide aplicatia. In aceasta situatie, se deschide fereastra care permite schimbarea userului sau închiredea POS. Daca sunt bonuri deschise pe utilizatorul care se delogheaza, acestea vor fi sterse.

In cazul in care ai uitat PIN-ul, exista posibilitatea de a accesa POS si de a-ti seta alt cod. Poti face asta fie prin intermediul email-ului, fie raspunzand intrebarii de securitate pe care ai stabilit-o in momentul in care ai configurat contul.

Stabilirea utilizatorilor ofera posibilitatea de a urmari activitatea fiecaruia din Rapoarte. Utilizatorii cu drept de administrare au acces la un filtru suplimentar, de unde pot selecta numele fiecarui utilizator in parte. Raportul care rezulta va afisa doar vanzarile care s-au operat in numele respectivului utilizator.

Daca un utilizator a fost sters, numele lui va aparea in continuare in selector, cu specificatia ca este inactiv.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback