Actualizari SmartBill POS

Actualizari este zona in care sunt indicate toate modificarile care se produc in programul de facturare sau in programul de gestiune SmartBill si care afecteaza POS. Aici sunt incluse cele care afecteaza Nomenclatorul, dar si bonurile emise din POS.

Acestea sunt semnalate de marcajul de avertizare de pe butonul Actualizari. Acesta indica faptul ca in contul SmartBill s-au operat modificari si care trebuie preluate si in aplicatia POS.

Aici sunt afistate toate actualizarile cu:

  • Data
  • Ora
  • Descriere: tipul de actualizare
  • Stare: Disponibila (pentru cele care nu au fost preluate in POS) sau Efectuata (daca actualizarea s-a facut intre timp)

Daca apesi APLICA ACTUALIZARI toate actualizarile care au stare Disponibila sunt preluate in aplicatia SmartBill POS. La finalul actualizarii, se vor afisa cu starea Efectuata.

Daca sunt mai multe Actualizari se vor prelua toate, in mod automat. Nu exista posibilitatea de a elimina sau de a renunta la efectuarea vreuneia.

ATENTIE!

Actualizarile nu se pot efectua daca dispozitivul pe care functioneaza SmartBill POS nu are disponibila o conexiune la internet.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback