Configurarea Daisy instalata cu DPrint in SmartBill POS

Deschizi aplicatia SmartBill POS si mergi in zona Configurare – Casa de marcat, sectiunea in care trebuie sa configurezi conditiilede conectare a casei la aplicatia SmartBill POS.

Producator: selectezi Daisy;


Model
: selectezi numele modelului: eXpert SX. Doar acest model poate fi configurat cu driverul DPrint.

ATENTIE!

Selecteaza denumirea eXpert SX simpla, nu pe cea insotita de numele Fisco.

Mod Conectare se autocompleteaza cu denumirea Fisier.

Director bonuriindica locul in care se vor salva informatiile legate de bonurile pe care le emiti, transmise de aplicatia SmartBill POS catre casa de marcat. Acesta trebuie completat manual cu ceea ce se afla in Command File Name. Atentie: aici nu trebuie trecut *.txt.

Director raspuns: indica locul in care se salveaza informatiile legate de bonurile fiscale transmise de casa de marcat inapoi catre aplicatia SmartBill POS. Acesta trebuie completat manual cu ceea ce se afla in Answer File directory.

        

Salveaza bon doar dupa tiparire: este optiunea care poate asigura o mai buna gestionare a informatiilor legate de bonurile emise:

  • In cazul in care este bifata, optiunea face ca doar bonurile care sunt tiparite de casa de marcat sa fie salvate in aplicatia SmartBill POS. In acest fel, va exista o corespondenta exacta intre ceea ce ai emis in aplicatia SmartBill POS si bonurile tiparite de casa de marcat. Daca apar erori la tiparirea bonului, o sa primesti direct in aplicatia POS informatii despre problema aparuta, iar informatia despre bonul emis se va salva abia dupa rezolvarea acesteia si tiparirea bonului fiscal
  • Daca este nebifata, in aplicatie se vor salva toate bonurile, indiferent daca acestea s-au tiparit sau nu pe casa. Bonurile care nu s-au tiparit, dar care au fost salvate, se vor putea tipari ulterior

Fisier: desemneaza numele si formatul fisierului in care se vor pastra bonurile si se va autocompleta cu bon.txt.

Text suplimentarse poate completa doar daca doresti sa adaugi o informatie la sfarsitul fiecarui bon emis. Aici poti, spre exemplu, sa scrii: „VA MULTUMIM”.

Dupa fiecare articol adauga denumirea intreaga? se activeaza, dupa preferinta. Daca bivezi, se adaugat pe bon un comentariu cu denumirea sa intreaga.

Posibilitatea de a afisa cod produs pe documente nu este activa pentru aceasta casa.

Daca firma ta nu este platitoare de TVA, nu o sa existe  sectiunea Cote TVA, dar in Case de marcat, o sa apara campul ID neplatitor TVA. Acest ID se autocompleteaza si nu trebuie modificat decat in cazul in care acest lucru este specificat de distribuitorul casei de marcat.

Ai primit raspuns la intrebarea ta? Multumim pentru feedback Eroare trimitere feedback